• Žabnik, Zrinskih 54
  • Tel: 00 385 40 868-118
  • info@info-point.hr
WEB STRANICE
You are here: Home \ WEB STRANICE

P1130663Naša djelatnost je izrada svih tipova internetskih rješenja – od najjednostavnijih web-stranica do složenih internetskih projekata, sve koristeći široku lepezu internetskih tehnologija. Vjerujemo da naše sposobnosti, znanje i iskustvo u tom području mogu unaprijediti i vaše poslovanje.

Svi znamo da je izgled web stranice kao i sama stranica presudna za otvaranje vrata novim posjetiteljima koji usluge traže internetom. Konkurencija je jaka i vjerujemo da znanje i iskustvo u domeni uređenja stranica i implementiranje usluga i produkata čini Vašu stranicu korisnom i upotrebljivom, a time i konkurentnom na tržištu u svojoj domeni poslovanja.
Pošto smo svjesni, da je sve manje slobodnoga vremena, nudimo cjelokupnu uslugu; od razvoja projekta, izrade web stranica, registracije domena do hostinga.

Brojnost dostupnih tehnologija omogućuje najrazličitije oblike internetskih prezentacija. Zbog bogatstva mogućnosti, naš posao nije samo izrada kvalitetnih internetskih rješenja, već i pronalaženje optimalne kombinacije tehnologije i potreba, kao i uklapanje sustava u vaš poslovni proces. Cilj nam je podjednako paziti i na vizualan dojam i na tehničku pozadinu jer ona predstavlja jaku nevidljivu komponentu u konačnom dojmu posjetitelja.