Proslava 25 godina rada

29. rujna 2017.

U krugu poslovnih suradnika, klijenata i obitelji svetomartinska tvrtka Info-point d.o.o. iz Žabnika proslavila je jučer 25 godina uspješnog poslovanja.

Tvrtka Info-point d.o.o. osnovana je 1992. godine. Primarna djelatnost tvrtke je pružanje knjigovodstvenih usluga, a osim toga bave se još izradom reklamnih materijala te nude uslugu laserskog graviranja.

– Kad je  započeo rat početkom devedesetih znali smo da ćemo kad-tad dobiti otkaz u Sloveniji gdje smo tada radili. Pošto sam bio informatičar po struci, odlučili smo okušati se u davanju informatičkih usluga. Kasnije smo tome dodali i knjigovodstvene usluge. Iz godine u godine smo učili te smo se uspjeli održati do danas unatoč promjenama na tržištu u posljednjih nekoliko godina. Klijenti su prepoznali naš kvalitetan rad– istaknuo je vlasnik tvrtke Branko Polanec.

U tvrtki trenutno radi sedam zaposlenika: Sanja Kelemenić, Bernarda Sedmak, Milena Muršić Krznar, Mirjana Srša, Vera Žignić, Božica Polanec i Martina Polanec Klobučarić. Radnom je kolektivu nekada pripadao i Franjo Kovačić koji je 2000. godine otišao u mirovinu.

Sretna sam što smo dočekali ovih 25 godina tvrtke. Puno ulažemo u obrazovanje naših djelatnica kako bi stalno bili u toku i konkurentni na tržištu. Jako sam zadovoljna i ponosna na svoje djelatnice te bih htjela da takvim tempom nastavimo i dalje-kazala je šefica Martina Polanec Katalenić, kćerka Božice i Branka Polanca.

S nekoliko riječi uzvanicima se obratio načelnik Dražen Crnčec koji je  čestitao na uspješnom radu tvrtke te im poželio da i dalje nižu odlične poslovne uspjehe.

Povodom obljetnice priznanje i veliki buket crvenih ruža bio je dodijeljen Božici Polanec za 25 godina rada, kao i djelatnici Veri Žignić za 20 godina rada u firmi.

Nakon službenog dijela proslave uslijedilo je neformalno druženje uz domjenak.

KONTAKTIKontakt podaci
Računovodstvene usluge za vaš uspjeh i uštede u poslovanju.
Žabnik, Zrinskih 54, 40313 Sveti Martin na Muri
NAŠ UREDGdje nas možete pronaći?
http://www.info-point.hr/wp-content/uploads/2021/11/hr.png
OSTANIMO U KONTAKTUI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Pronađite nas na društvenim mrežama i budite uvijek u toku s novim zbivanjima
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
NAŠ UREDGdje nas možete pronaći?
http://www.info-point.hr/wp-content/uploads/2021/11/hr.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Info Point d.o.o 2024. All rights reserved.

Info Point d.o.o 2024. All rights reserved.