• Žabnik, Zrinskih 54
  • Tel: 00 385 40 868-118
  • info@info-point.hr
Lasersko Graviranje
You are here: Home \ Lasersko Graviranje

LASERSKO GRAVIRANJE NA SVE VRSTE MATERIJALA
S obzirom da tehnologiju laserskog graviranja, ne bez razloga, zovu “ALAT 21. STOLJEĆA”, pozivamo Vas da zajedno krenemo u korak s vremenom!! Baveći se i do sada izradom reklamnog materijala (cjenika, pozivnica, vizit-karti i sl.) te uslugom tampon tiska na reklamne materijale (upaljače, kemijske, privjeske, rokovnike …) te prateći razvoj tehnologije, odlučili smo svoju djelatnost proširiti i uslugom laserskog graviranja i to laserskom graverkom jednog od vodećih proizvođača “EPILOG LASER” – USA.
U poslovnom svijetu svatko tko imalo drži u sebe, ulaže i u svoj vizualni identitet. Konkurencija na tržištu je velika i sve je dobrodošlo u skretanju pažnje kupca baš na Vaš proizvod ili uslugu!!! Ono što je do sada bilo dostupno samo odabranima, odsad može biti i Vama!Razvoj tehnologije je pojednostavio i pojeftinio proizvodnju koja je cijenom mnogima bila nedostupna. Ugravirajte svoj logo ili poruku na promotivne materijale: privjeske, olovke, upaljače, rokovnike, čaše, flaše, krigle, tanjure pa čak i na pribor za jelo.Primjena je neograničena, od izrade reklamnih ploča za Vaše poduzeće, ID pločica, pečata, graviranja pokala, pehara, medalja, privjesaka, flaša, čaša, kutija za poklone, kutija za nakit, olovaka, upaljača, tanjura, pribora za jelo, keramičkih pločica,…Moguća je i izrada proizvoda za industriju: dihtunzi za motore, limene pločice za inventar, krojenje u tekstilnoj industriji, graviranje na tekstil, krojenje na koži (rukavice, našivci za jakne,…). Razveselite svoje najmilije poklonom na koji ćete udahnuti dio Vaše osobnosti. Ili želite imati svoje ime na mobitelu i dati mu osobni pečat?!

PEČATI

Pečate izrađujemo po Vašoj ideji ili ako ju nemate osmislit ćemo najbolje idejno rješenje za Vas u skladu sa svim zakonskim propisima.Narudžbe možete poslati e-mailom, faxom ili donijeti vl. pripremu na mediju kojim raspolažete.Pored toga, možete naručiti i samo kliše s tekstom.